Kde plaveme - Bazén v Roztokách u Prahy

Bazén v Roztokách u Prahy

adresa: V Úvoze 1730, Roztoky

!V tomto bazénu jsou povinné plavecké čepice pro maminky, prosím přineste si ji!

Jak se sem dostanete? Bazén se nachází v prostorách Wellness centra ViaVestra, vstupte prosklenými dveřmi (po zazvonění Vám otevře paní na recepci). Kočárky se nechávají venku u vstupu pod stříškou, v případě nepřízně počasí doporučujeme obalit pláštěnkou. Vajíčka (autosedačky), pokud jedete autem, můžete vzít dovnitř. Paní na recepci Vám vysvětlí, kde odložit svršky a kam pokračovat do šaten.

Bazén je vyhříván na 29-30°C a má dvě hloubkové úrovně, 1,2m a 1,7m, takže je vhodný i pro menší rodiče. Voda je čištěna klasicky, bazén splňuje přísnou hygienickou normu pro plavání s batolaty. Bazénová voda je mírně chladnější, proto, kdo má rád teplejší vodu, nebo má dítko citlivé na chlad, doporučujeme pořídit mu neopren. 

Do kurzů pořádaných v tomto bazénu přijímáme děti od 8ti měsíců.


K dispozici je prostorná dřevěná sauna

U bazénu využíváme rovněž prostornou saunu, která je vyhřívána na teplotu vhodnou i pro nejmenší děti. Vstup do sauny bezprostředně po lekci je zdarma a vřele ho doporučujeme. 

Po lekci doporučujeme pobyt cca 20 minut v aklimatizační místnosti u vstupu. Můžete si zde dát kávu a něco malého k snědku a nakrmit zde své děti.


Tipy pro první lekci! Pokud budete chtít v aklimatizační místnosti položit dítě na zem, vezměte s sebou deku. Nebojte se jít s dítětem do sauny, první pobyt může trvat cca 5 minut a následně můžete dobu pobytu v sauně prodlužovat podle toho, jak Vám to bude příjemné.